2009. november 7., szombat

Történet II.

Innentől fogva nagyjából már csak "szemétszedés" néven volt szó a szemétszedésről, hiszen az Ökokedd Tivadar szellemi terméke volt, és ezt nem is akartuk bántani, mint ahogy Tivadart sem, aki valamit félreérthetett a levelezőlistán (vagy mi értettük félre), lényeg a lényeg, nem volt surlódásmentes a dolog.
Akkor, amikor az egészet átvettük, még nem tudtuk, hogy mennyi gond lesz az egésszel, de aztán megtanultuk, hogyan lehet kompromisszumot kötni bizonyos dolgokban. Tudtuk, hogy mi négyen-öten-hatan, esetenként iskola vagy munka után, netalán közben, nem fogunk tudni másfél óra alatt 20 zsák szemetet szedni, hanem körülbelül ötöt-hatot. Ez abból a szempontból nem jó, hogy 20 zsák alatt egyáltalán nem szállítják a hulladékot, és afölött is előre kell engedélyt kérni, illetve nem engedélyt, hanem konténert. Az utóbbi időkben sajnos már csak 2-3 zsákra valót tudtunk szedni, idő- és emberhiány miatt, ezt szeretnénk most egy kicsit majd felpörgetni, és invitálni mindenkit, kicsiket és nagyokat is, hogy segítsenek.
Mostanában minden kedden szedjük a szemetet, a korai sötédedésre tekintettel 16.00 órakor találkozunk a Móra múzeum előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése